Alla vi som gillar Maria

söndag 4 maj 2014

För att jag är jag.....

Det är lång kö i spelbutiken.
Jag tror att min kund är färdig och är lite snabb att trycka fram nästa nummer på displayen när han plötsligt kommer på att han ska ha en dosa snus och ett paket cigaretter oxå.
Jag ser mig omkring för att försöka få ögonkontakt med den som står på tur - nummer 506 - men hittar inte någon. Precis när jag tar betalt för killens varor tittar jag upp och ser en man som ser lite frustrerad ut och som nästan stampar lite med foten när han säger med hög röst: Alltså jag har faktiskt sex här!!!
Massa (o)lämpliga kommentarer ploppar upp i huvudet på mig men jag manar mig själv att vara professionell (han såg inte ut som om han hade uppskattat någon av de kommentarer jag såg för mitt inre ändå!!) och tittar på honom och säger med ett leende: Om du bara väntar en sekund så kommer jag strax till dig!!
För att det var ju en jätteproffsig kommentar.....  

2 kommentarer:

  1. Ganska bra var den ändå, din kommentar :) Inte alltid lätt att fatta sig så där på sekunden!

    SvaraRadera
  2. Jag skrattar just nu Maria! :) Ser det framför mig. Önskade att jag varit där. Var det ingen annan som "dog" av skratt. Du fick till en bra snabbreplik och valde inte den längre. "Nu är det faktiskt så att vi inte tillåter sex här, helst inte när det är kopplat till spel. Sådant får du syssla med i sängen, under sängen eller var f... som helst, men inte i offentliga affärer. 507 tack..."

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...