Alla vi som gillar Maria

måndag 3 juni 2013

Maria dissar och hissar

Egentligen har jag inte alls tid med det här idag så det får bli en snabbis.

Jag har varit och handlat idag och det finns en sak jag stör mig i affären. Nej om sanningen ska fram finns det många men just idag ska jag bara ta upp en. Jag stör mig något oerhört på kunder som inte stänger dörrar/luckor till kyl- och frysskåp efter sig. De öppnar, tar ut en mjölk eller nåt och SÅ STÄNGER DE INTE IGEN!?!? Varför i hela friden gör de inte det? Undrar om de gör likadant hemma?
Dagens diss går till alla miljöbovar som är för lata för att stänga kylskåpsdörren och luckan till frysen.

Och på tal om miljön går dagens hiss till återvinningsstationerna. Jag har hunnit vara där oxå idag och visst är det fantastiskt att det finns ett ställe dit man kan köra och helt gratis bli av med allt sitt avfall. Jag minns en tid då man körde till soptippen och lämpade av allt från matrester och använda blöjor till kylskåp och cyklar. Allt var inte bättre förr.......


8 kommentarer:

 1. Låter osannolikt att man tar något ur kyl/frys och sen inte stänger dörren? Om man vet vem det är så ska man nog ta ett litet samtal med den personen..../M

  SvaraRadera
 2. Jo, detta med öppna frysdörrar stör jag mig enormt på! Hur svårt kan det vara att bara dra tillbaka locket efter sig?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Man kan undra hur noga dom stänger dörrarna till kyl och frys hemma?

  SvaraRadera
 4. Jag brukar stänga dörrarna efter andra, stör mig också på det! Likadant folk som öppnar dörrarna innan de bestämt vad de ska ha, man kan väl lika väl bestämma sig genom dörren eller??
  Och det där med återvinningsstationerna är ju toppen men varför fortsätter folk att åka ut hit i skogen och slänga sin skit? Allt från trädgårdsavfall och vitvaror till motorer och tomglas, suck!

  SvaraRadera
 5. Det är sällan jag handlar (Makens ansvar, jag skriver bara listan) men gör jag det så stänger jag, även efter andra. I fredags var Maken och jag ute och hanlade tillsammans, och vad fick jag se om inte att Maken också gick och stängde öppna dörrar! Då tyckte jag att han var duktig :-)

  SvaraRadera
 6. Klart de gör så hemma, annars beter man sig väl inte så? Så gå inte hem till dem - då får du sur mjölk i kaffet ;-)

  SvaraRadera
 7. Håller med dej.
  Sen ogollar jag de som går in i affären och tvärstannar med kundvagnen, precis innanför dörrarna! Det är fullkomligt omöjligt att passera dem.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jajamen, jag är en präktig liten tant som smyger efter o stänger dörrarna till kylarna :)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...