Alla vi som gillar Maria

lördag 19 januari 2013

Nytt recept nummer 4 av 30

Gårdagens nya recept fick godkänt av både barn och vuxna. Med vissa reservationer från barnen. Om inte svampen, majsen och tomaterna hade varit med - DÅ hade det varit gott!


Det ni ser är en Tacopaj och om ni vill laga den gör ni såhär:

Köp eller gör en pajdeg och tryck ut i en pajform. Förgrädda pajskalet i 10 min på 200°.
Stek 500 g färs med en klyfta vitlök. Blanda sen i 1 burk champinjoner, 1 dl vatten, 1 dl matlagningsgrädde, 1 påse tacokrydda och låt puttra en stund. Häll sen i 3 småhackade tomater och 1 burk majs. Lägg sen allt i pajskalet och strö över ost. Grädda i ugn 15 min.
Vi hade grönsallad till men jag var så rädd för att glömma fota så jag tog mitt foto innan jag satte mig till bords. Därför syns den inte på bilden.

I dag ska vi gå på vinterpicknick. Vi tar med oss vår lilla grill, korv och korvbröd. Och varm choklad såklart. Det ska bli jättemysigt och ni får se bilder lite senare idag.
Vad ska ni göra idag?

1 kommentar:

  1. Mysigt med vinterpicknick. Här har dagen bestått av en tur till affären och sedan tvätt och städ. Hoppas på att morgondagen kan innehålla något kul.

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...