Alla vi som gillar Maria

onsdag 16 januari 2013

Dissad....

Kommer ni ihåg vårt hem-liga projekt?
Just det.
Vårt träningsrum.
Det har blivit lagt på is.
Min dotter Alice som är en väldigt omtänksam och snäll tjej har nämligen märkt att hon har en del små vänner som både fryser och är hungriga om dagarna. Eftersom hon bara är 8 år kan hon ju inte hjälpa dem helt själv och eftersom jag inte vill hjälpa till är sambon numera uppbokad av annat på kvällarna än att bygga på vårt träningsrum
Jag gillar inte de här så kallade vännerna något vidare så för min del får de gärna hålla sig här ifrån. Jag tycker att de är högljudda, irriterande närgångna och smutsiga. Och om sanningen ska fram är jag faktiskt ganska rädd för dem. Risken finns oxå att om vi bjuder hem dem så tar de med sig ett helt gäng till så att det blir rena rama lekstugan här hemma.
Men Joakim - som har ett lika stort hjärta som sin dotter - hjälper mer än gärna till att ta hand om de här små vännerna.Men nu får jag i alla fall sällskap i hallen när jag tränar.
Av ett fågelhus......

2 kommentarer:

  1. Haha, det tog en stund innan poletten trilla ner om vad det var för små vänner du menade ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fåglar, ungar...same same. ;)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...