Alla vi som gillar Maria

tisdag 15 januari 2013

Carpe diem eller nåt.....

Tack för all omtanke på gårdagens inlägg ♥ Ni har alla rätt i era åsikter och jag ska verkligen försöka att se min situation ur er vinkel i stället.

Igår gjorde jag mitt första heltidspass på jobbet sen i maj 2012 och gissa om jag var trött när jag kom hem. Och nöjd.
Det var många nya rutiner som jag var tvungen att sätta mig in i så det snurrade lite i huvudet när jag åkte hem. Jag hade väldigt svårt att varva ner när jag kom hem och slocknade inte förrän långt efter midnatt.
Därför var det lite tufft att få iväg barnen i morse så när deras buss hämtat dem kröp jag till kojs igen och sov  läste 2 timmar till.

Nu ska jag ta tag i dagen!

3 kommentarer:

  1. Vill du höra en hemlis? Jag har inte klivit ur sängen ännu. En tinnitusattack som började igår höll mig vaken största delen av natten.

    SvaraRadera
  2. Skönt att jobbet kändes bra nu då du gick upp till 100%. Skönt att du får en dags vila kanske så det inte går för snabbt. Ha en mysig dag, kram milla

    SvaraRadera
  3. Jösses, drar du igång på heltid REDAN? Var rädd om dig... Kram

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...