Alla vi som gillar Maria

söndag 17 december 2017

Om veckan börjar (i) botten är det inte mer än rätt att den slutar (i) toppen!

Inga skyltar från måndagen och tisdagen då hade jag fullt sjå att ta mig genom utan att krascha vilket jag ändå gjorde på tisdagskvällen. Jag fick erkänna mig besegrad av min nya vän Mr Migrän och tog mig hemåt med ganska stor möda. Väl hemma tog jag av mig arbetsbyxorna och gick raka vägen in i sovrummet och la mig i sängen. Min man kom in med en iskall handduk som jag la på pannan och sen somnade jag och sov i nästan 12 timmar. Då hade Mr Migrän tagit sin fula nuna och dragit vidare och han är verkligen inte välkommen tillbaka fler tisdagar. Två på raken räcker mer än väl för mig.

När jag vaknat till liv på onsdagen åkte jag till min massör och blev plågad en stund. Det är tur att det känns så himla bra efteråt annars hade jag inte stått ut med hennes hårda nypor i 30 minuter. Jag har faktiskt aldrig behövt låna toaletten hos massören innan och har därför missat skyltsamlingen där inne!

 Maria Bergman Fd Nilssons foto.

Maria Bergman Fd Nilssons foto.

I torsdags var jag en liiiiiiiiten vända på gymet och passade på att inviga min nya shaker!

Maria Bergman Fd Nilssons foto.

Även i fredags var jag en vända på gymet och som vanligt funderade jag på om jag skulle ringa på klockan. Inte för att jag ville något men det var ju faktiskt ingen personal i receptionen. Men jag försöker ju att inte ta allting så bokstavligt alltid så än så länge har jag lyckats motstå impulsen att ringa på klockan.....

Maria Bergman Fd Nilssons foto.

I går när jag och dottern skulle baka till dagens adventsfika insåg jag att äggen var slut. Men eftersom jag bor på landet finns det ju lite höns här och var hos grannarna så det var ju inga större problem. På väg upp till Elisabeth gick jag förbi denna charmiga skylt hos några andra grannar.

Maria Bergman Fd Nilssons foto.

Och idag är det som sagt var dags för vårt årliga adventsfika där de flesta gästerna bor just på 

Maria Bergman Fd Nilssons foto.


Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna!

4 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen du aldrig får migrän igen!

  SvaraRadera
 2. Tank- och tänkfulla skyltar hos dig och jag skickar ut en varning till Mr Migrän, att han ska hålla sig borta!
  Hoppas du får en toppenvecka och -jul.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tro varför Mr Migrän dyker upp tisdagar?
  Vad gör Du egentligen måndagar?
  Jaa allvarligt, migrän brukar ju bero på stress (eller nånting annat) så kanske Du har för körigt måndagar å måste ta det lugnt.
  Kommer Du ihåg att andas?

  Tack för att Du är så glad & positiv å gläds för min skull <3
  utan min fenomenala hejjarklack på bloggen skulle jag ha kastat in handsken eller är det handduken man slänger? för länge sedan.

  Jag är glad att Du finns i min bloggvärld. kram

  SvaraRadera
 4. Migrän är hemsk. Led också av den sedan jag var 13 år, men efter klimakteriet har den i stort sätt försvunnit. Dessvärre har du ju många år dit, så... Håller tummarna att Mr Migrän håller sig borta alla dagar i veckan helst!
  Jättefina skyltar på toan hos massören. Bra att du fick låna toan den här gången - gratis bloggfoder:-)
  Gillar de annorlunda tomtarna hos grannen och skylten. Perfekt med grannar som har höns - nykläckta ägg är ju MUMS!!!
  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...