Alla vi som gillar Maria

söndag 13 december 2015

Skyltsöndag

Jag har haft många återkommande teman på min blogg genom åren men jag måste säga att skyltsöndagen är ett av de allra roligaste. Det finns ju hur många roliga skyltar som helst därute.
Som till exempel dagens skylt som en kollega var snäll nog att låna ut. När min man såg den visade det sig att han har cyklat förbi den hur många gånger som helst!! Utan att fota den till mig?!? Till hans försvar har han inte cyklat förbi den sen jag började skylta men ändå?!?!
Tack för lånet av skylten Jessica. Det är inte utan att man blir sugen!! På att tvinga mina barn bort från sina datorer och ut i friska luften alltså så att jag oxå kan sätta upp en sån skylt utanför vårt hus ;-) Vad trodde du?!?

Och eftersom jag är inne på snusktemat slänger jag in en bonusskylt som jag hittade på nätet!!


Deras partners är kanske lika missnöjda som städerskan?!? Jag menar om man har task(ig) hålkänsla i ena rummet så har man kanske det i alla rum?!?
Som vanligt kan du titta in till BP för att hitta fler skyltare!

Hoppas du har en riktigt härlig söndag ♥

4 kommentarer:


 1. Ha ha ha, talande skylt.... :D

  Luciakram ♥

  SvaraRadera
 2. Så himla kul att du gillar Skyltsöndagen. Å det syns på dina bidrag. Du hittar alltid det där lilla (ooooops) extra;-) Ettan trodde jag var en "fejk", men den finns alltså på riktigt. Helt underbart:-) Den som gjort skylten måste ha haft hur roligt som helst.

  Å tvåan - hahaha! Personligen tycker jag att alla män oavsett penisstorlek borde sitta ned...

  1 000 tack för toppen skyltar och länken:-)

  SvaraRadera
 3. Både skyltsöndagen och fräckis i samma svep, nästan som ett kinderägg;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 4. Helt underbara !!!! Haha
  Barn på väg riktigt bra :)
  Stor kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...