Alla vi som gillar Maria

fredag 25 december 2015

Rätt svar på GW och ett tack ♥

Till skillnad från förra gången då inte en enda gissade rätt var ni ett fåtal som hade koll på vad det egentligen var på fotot jag visade i tisdags.Helt rätt gissade Comsi Comsa som var tvärsäker på att det var armband.
Upphovskvinnan Sanna och Helena safade lite och gissade på smyckeskrin/smycken och det tycker jag är nästan rätt.
Om vi tänker att helt rätt ger 2 poäng och nästan rätt ger 1 poäng så är det Helena som går upp i ledningen i min upplaga av Guess What 2015. Jag vet att jag skrev att det var sista Guess What för i år men det är ju faktiskt en tisdag kvar och då kommer såklart en ny bild som ni ska få gissa på.
Och sen kan jag kröna en vinnare! Om inte Sanna gissar helt rätt, Comsi Comsa nästan rätt och Helena helt åt skogen fel för då blir det ju oavgjort.......

Hade ni en bra julafton igår?? Själv fick jag mina döttrar att gråta.
Ja av glädje alltså när de insåg att de ska gå på konsert med Justin Bieber nästa år!!

Och vet ni?!? Detta är inlägg nr 1600!!! Tänk så mycket babbel jag fått ur mig under de här åren!! Den 1/5 2011 skrev jag mitt allra första blogginlägg och det kommer jag aldrig någonsin att ångra!! Jag kunde aldrig drömma om att jag skulle lära känna så många underbara människor via en blogg. Trots att jag inte träffat en enda av er (fast jag skulle gärna vilja!) räknar jag er alla som mina vänner och ni betyder så mycket mer än vad någon "utomstående" kan förstå!!
Tack för att ni finns och för att ni är världens bästa bloggvänner ♥♥

PS Ni som tittade in för en fredagsfräckis kan gå tillbaka ett inlägg så ligger den och väntar på er där!!

3 kommentarer:


 1. Tack för att du finns! ☺

  Jag vann, jag vann å jag vann...... :))))))

  Stor kram ♥

  SvaraRadera
 2. Kan inte låta bli att le stort åt upplösningen på din GW. Tycker den är så himla rolig och ska nog även i fortsättningen hänga på själv - tror jag i alla fall. Du och Sanna är ju "rutinerade" i sammanhanget och lyckas alltid perfekt med "suddiga" bilder. Det får jag nog lära mig... Misslyckade bilder tar jag hur många som helst, men suddiga verkar jag ha svårare för;-)

  Grattis till inlägg nummer 1 600. Bra jobbat där! Själv började jag i februari 2008 och har precis som du inte ångrat det en sekund. Inte bara för alla härliga bloggkompisar utan också för allt jag lärt mig under dessa snart nio år. Blogglandia är ju rena rama databasen för allt!

  SvaraRadera
 3. Vilken julklapp till dina döttrar! Lycka i massor! :-)
  Tänk att jag nästan var inne på rätt. Kul! Önskar dig en fin fortsättning på julen! Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...