Alla vi som gillar Maria

onsdag 25 november 2015

Jag har bestämt mig!

Efter att ha rannsakat varenda minut av den senaste veckan inser jag att det enda jag gjort annorlunda sen jag började må bra är att ha börjat styrketräna igen. Kan det då verkligen vara det som gjort att jag fått återfall och mår ganska risigt igen? Ja om jag ska tro diverse diskussionsforum på internet (vilka jag egentligen försöker undvika men ibland kan det ju faktiskt vara bra att läsa vad andra har för erfarenheter) så kan tunga lyft förvärra magkatarren.
Därför har jag bestämt mig för att pausa med styrketräningen tills nästa år då jag innerligt hoppas att jag är mig själv igen. Det får bli långpromenader i stället - röra på mig måste jag, både för kropp och själ.

Jag har dessutom ringt och satt upp mig på återbudslistan på Endoskopimottagningen så förhoppningsvis kommer jag att få göra en gastroskopi inom en månad. Inte för att jag vill göra det men såklart vill jag veta vad som inte står rätt till med min mage. Jag tänker att jag bestämmer mig för att det inte är så farligt att få en kamera nerkörd i halsen och då är det inte det heller!!!
Visst?!?

Ritat av den eminenta Anna-Karin Elde

5 kommentarer:

 1. Hoppas du kan få en återbudstid snabbt då!

  SvaraRadera
 2. Du kör med uteslutningsmetoden helt enkelt och det gör du rätt i. Långpromenader duger så gott dom med. Nu hoppas jag att du får ett återbud snart. Å gastroskopi är en baggis enligt maken som har gjort den några gånger. Ingen fara alls.

  SvaraRadera

 3. Kloka beslut från en klok kvinna! :-)

  Kramen ♥

  SvaraRadera
 4. Lika bra att låta dom undersöka ALLT!
  Det kommer gå jätte bra ska du se. ❤
  Hoppas du inte behöver vänta för länge...
  Och det låter alldeles lagom att nöja dig med promenader även om jag inte tror att det är träningen som är boven i dramat för dig.
  Stor kram till dig gumman! ❤

  SvaraRadera
 5. Du är fantastisk som tar tag i dig själv !!!
  och som dom sa till mig på rahaben eftersom jag inte kan göra saker måttligt (precis som du, eller? ;) så tycker dom att jag skulle avstå från träningen också…
  mer för att det skadar mer än det gör nytta då kroppen inte får samma känns att läka….
  Tror det är ett bra beslut fast det känns jobbigt
  gör som jag ta en lagom promenad på högst 20 min 1 dag i helgen .. det är vad jag fått i uppgift.. känns konstigt.. men men..
  Stor energi kram till dig finaste !!!
  Sanna

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...