Alla vi som gillar Maria

måndag 9 juli 2012

Maria dissar och hissar

Idag har jag varit hos en väninna med två andra väninnor hela dagen. Vi har ätit, solat, plaskat lite i poolen och pratat. När jag kom dit klockan 11.30 var mitt mobiltelefonbatteri på 100%. När jag åkte därifrån klockan 18 var det nere på mindre än 10%. Visst fotade jag lite, Facebookade lite, Instagramade jag lite men nog fasen ska ett batteri hålla mer än dryga 6 timmar??! Jag vill dissa mobiltelefonbattierier. Eller i alla fall mitt mobiltelefonbatteri.

Jag har precis kommit hem efter att ha hämtat Julia och hennes pojkvän i stan. De har varit på bio och när de klev in i bilen var de sådär härligt rosiga om kinderna och fulla med fniss. Den ena mer än den andra - ni får själv gissa vem som är den ena. Jag vill hissa att vara förälskad - speciellt den där första förälskelsen med tillhörande fjärilar och allt sånt där!

4 kommentarer:

 1. Ja man kan ju tycka att de borde kunna göra ett mobilbatteri som kan hålla en hel dag! Dåligt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härlig hissning och jag håller med! Underbart att se och ännu underbarare att få uppleva det... :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag är så benägen att hålla med. På både hissen och dissen faktiskt!

  SvaraRadera
 4. Håller med om dissen, batterierna är snordåliga på sk smartphones...

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...