Alla vi som gillar Maria

onsdag 5 augusti 2015

Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge

och det får även ni göra.
Jag lovar att jag ska berätta A L L T om vår Londonresa (eftersom jag åkte med min 15-åriga dotter så kan jag ju faktiskt berätta A L L T) men jag hinner bara inte just nu.
Jag har tankat in alla de 514 bilder vi tog på mer eller mindre intressanta saker runt om i staden som sådan men en liten gallring är på sin plats innan jag laddar upp dem på bloggen.
Dessutom har jag fullt upp med att förbereda inför kvällens middag med Fia och Stefan (fast om sanningen ska fram är det Joakim som ska laga mat - jag ska bara göra sallad).
Jag har packat upp alla kläder jag köpte men nu jag måste packa igen eftersom i morgon reses det till Uddevalla för att hälsa på syster yster med familj.
Dessutom jag fått ryggskott OCH behövt köpa läsglasögon i dag. Det innebär att jag är gammal och gamla damer måste faktiskt vila ibland.
Därför får ni vänta till minst måndag innan ni får se nåt Londoninlägg här. Andra inlägg kanske droppar in.
Om tant orkar vill säga......

6 kommentarer:

 1. Ni får ha det så fint i Uddevalla då ;) och eftersom jag bor "nästgårds" känner jag mig nu varnad - gungar det till i marken vet jag ju att det bara är "tant" som rockar loss ;)

  SvaraRadera
 2. Ryggskott är inte roligt att ha.:( Hoppas det snart är övergående. Sommarkramar ♥

  SvaraRadera
 3. Ha det så kul! Var rädd om dej!/EvaH

  SvaraRadera

 4. Roligt med nya kläder, trist och ont med ryggskott!

  Kramen ♥

  SvaraRadera
 5. Jag tror säkert att tant orkar. Trist att ryggen strular. Vad härligt att göra en resa med sin femtonåring. Visst är det jobbigt att gallra och välja bilder när man har en uppsjö av dem. Kram Bosse

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...