Alla vi som gillar Maria

torsdag 9 juli 2015

Ont, det gör ont.....

Att vara sjuk är en plåga. Inte nog med att jag är sjuk - min kropp som definitivt inte är gjord för att ligga still ömmar överallt. Värst är det i ryggen. Jag byter ställning hundrafemtioelva gånger i minuten (när jag är vaken vill säga) men ändå känner jag mig stel som ett stämjärn. Att gå upp ur sängen för annat än toalettbesök finns inte på kartan. Det orkar jag helt enkelt inte.
Men tur i oturen ändå att jag blev sjuk denna veckan och inte nästa.
För då händer det mycket roliga grejer!!

På måndagen ska jag och mina döttrar (och eventuellt något bonusbarn) åka till Kiviks marknad. Sist jag var där för 25 år åkte jag och min kompis "Flygande Mattan". Minnet av hur den fastnade på den högsta höjden och vi satt fast där i några timmar (kändes det som i alla fall!!) avskräckte mig från att åka dit fler gånger. Men det känns som om jag kommit över det nu.

På torsdagen ska jag och två kompisar ut och äta samt gå på bio.

På fredagen kommer våra goda grannar Tomas och Malin hit och vi ska planera sommaren vägfest.

På lördagen väntar heldag med våra goda vänner Thomas och Carola. Jag har bestämt aktiviteter och sitter bakom ratten. Nästa år får någon annan bestämma och köra.

Och på söndagen är det grillkväll i Grödby med våra grannar.

Men i dag händer det inget roligt alls.......6 kommentarer:

 1. Oj du har verkligen fullt upp nästa vecka finaste , då håller jag tummar och tår att du blir frisk och mår bra till slla roligheter :)
  Krya på dig
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Skönt att ha så mycket trevligt att se fram emot ändå? :)

  SvaraRadera
 3. Då håller jag tummarna för att du är frisk i nästa vecka!

  SvaraRadera
 4. Då ses vi kanske i vimlet!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...