Alla vi som gillar Maria

onsdag 29 juli 2015

Jag är jättedålig

på att vara ledig.
Eller kanske inte på att vara ledig men på att göra ingenting.
Därför hade jag/vi (min man är oxå ganska dålig på att göra ingenting) lite planer på vad vi skulle fylla våra lediga dagar med.
De flesta planerna är ju visserligen fullt genomförbara oavsett väder men handen på hjärtat - hur roligt är det att vandra/cykla/picknicka i hällande ösregn?
Därför plockade vi fram våra B-planer vilket innebär att man och son är på återvinningsstationen, tjejerna bakar äppelpajer och jag ska städa badrumsskåpen.
Och på fredag morgon åker ju jag och dottern ju till London där det enligt klart.se helt otippat inte ska regna en enda droppe under vår vistelse!!!
Är du bra på att göra ingenting??

6 kommentarer:


 1. Nja, att göra ingenting är svårt för ibland måste jag andas också... ☺

  Kramen ♥

  SvaraRadera
 2. Njae ... en del kallar ju att sitta och läsa att göra ingenting - men jag tycker nog att jag gör något då ;)
  Men bara sitta rätt upp och ner annars är jag dålig på - även om jag ska se på något bra på TV - då åker stickningen/virkningen/bärbara (ja, man kan kolla bloggar mm samtidigt, helt klart ;)) fram ...

  SvaraRadera
 3. Jag har fått lära mig med tiden hur viktigt det är för mig att hushålla med min energi. Därför har jag blivit rätt så duktig på att veta när jag ska lägga ned det jag pysslar med och därefter göra ingenting... Ibland kan det vara skönt att inte göra någonting också =) Hoppas att ni får det riktigt mysigt och trevligt i London! Trevlig resa! Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Vänta du några dagar in i semestern, så kommer du säkert kunna göra ingenting... Det kan ta ett tag innan varvräknaren lugnar ner sig.
  Och ha så kul i London!

  SvaraRadera
 5. Jag är nog världsbäst på att göra ingenting.... lägg mig i soffan med en bok/tidning/ipad så går tiden....

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...