Alla vi som gillar Maria

söndag 19 juli 2015

En fantastisk dag med fantastiska vänner ♥

I går var det då äntligen dags för en av sommarens alla höjdpunkter - vår heldagsutflykt med våra goda vänner Thomas och Carola.
Endast jag, Carola, min gode bloggvän Bo Liden och -  eftersom jag inte blivit begåvad med ett lokalsinne -  den oumbärliga GPS:en visste vart vi skulle!

Efter en dryg timmes bilfärd var vi framme vid första destination Andrarum där vi började med en picknick.


Sen blev det en dryg timmes vandring genom en helt magisk miljö till Hallamölla.


Om det var vackert på vandringen var det ännu vackrare vid mellanmålet.Vi valde en annan rutt tillbaka till bilen och mötte några likasinnade på vägen.


Efter dessa strapatser var vi väl värda en god fika. Hade det inte varit för att vi hade ännu en destination på vår utflykt hade vi mycket väl kunnat tänka oss att stanna över natten i en av de bedårande övernattningsstugorna.

På sista stoppet på vår utflykt bakade vi våra egna pizzor i Kråkes Kök i Tomarp. Och trots att min blev allt annan än rund blev den efter några minuter i ugnen väldigt väldigt god. En fågel var dock av en annan uppfattning och släppte lite extra krydda rakt ner på min "tallrik". Vilket tur att jag inte hade tänkt äta kanterna i alla fall.....


Och tro det eller ej - idag väntar ännu en utflykt!! Denna gång med våra fantastiska grannar!!
Om den hoppas jag hinna rapportera i morgon!!

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag ni verkar ha haft :) Där är så fint. Tack för tips om egenbakad pizza

  SvaraRadera

 2. Det ser vackert ut, med litet vattenfall och allt. Jobbet som Pizzabagare får du nog inte, he he.... Har noll lokalsinne jag med... ☺

  Kramen ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem har sagt att pizzor måste vara runda?!? ;-)

   Radera
 3. Härliga bilder!
  Mer utflykter till folket!

  SvaraRadera
 4. Härligt att utflykten blev så lyckad. Jättefina bilder. Visst är där vackert. Jag upplevde det som om jag förflyttades hundra år tillbaka i tiden. Göra egna pizzor lät lockande. Tänk att du träffade på både släktingar på fyra ben i skogen och kraxande fåglar som hade åsikter. Kram Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste säga att jag föredrog fårskallarna ;-)

   Radera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...