Alla vi som gillar Maria

tisdag 9 juni 2015

Kom tillbaka 2014!!! Allt är förlåtet!!

I stort sett hela maj har jag fått gråten i halsen varje dag på grund av Facebooks minnesfunktion. För er som inte minns och för nytillkomna läsare kan jag berätta att just i maj för 3 år sen blev jag akut inlagd på hjärtintensiven för ett allvarligt hjärtfel. Eftersom jag inte fick lämna avdelningen var Facebook min enda kanal till omvärlden och nu blir jag åter påmind om hur många människor som stöttade mig och min familj, därav gråten i halsen. (Om du vill hittar du alla inlägg jag skrev från sjukhuset under etiketten "En hjärtesak")

I morse fick jag dock gråten i halsen av en helt annan anledning när jag tittade tillbaka på vad som hände på Facebook på just detta datum 2014.


Ovanstående bild tog mig son på mig när han kom hem från skolan just på denna dagen för exakt ett år sen. I år har vi inte ens tagit av vintertäcket på poolen än och frågan är om vi någonsin kommer att behöva göra det.


Gråten försvann dock och ersattes av skratt sekunden senare när jag såg bilden på min poolfrissa. Det där med att ha en frisyr som kräver att luggen plattas kommer inte helt väl överens med X antal dopp med självtork emellan. Jag undrar om jag verkligen såg ut sådär varje lunch på Fuerteventura i höstas.....

14 kommentarer: 1. Oj, du var med om en allvarlig sak med ditt hjärta för tre år sedan, jag skall läsa tillbaka lite senare om vad du fick vara med om...

  Pool bilden gillar jag, men du´- kanske kan du lägga dig där med vinterjackan på? ☺

  Kramen ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag väntar på sommaren!
   Kram

   Radera
 2. Får jag kopiera av din bild för jag tyckte det va så läckert med att sätta en stolsrygg på en bänk. Tänkte visa det för min man ... man lånar inte bilder utan att fråga först plus att till bilden ska alltid fotografens namn säga.
  Inte underligt att du är så tacksam mot allt ... ska titta lite under din vinjett "en hjärtesak*
  / kram

  SvaraRadera
 3. Nej årets maj kommer väl troligen inte att gå till historien som någon mysig vårmånad direkt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej inte det heller.....
   Kram

   Radera
 4. Vissa minnen gör så med en! Du fick ju verkligen livet tillbaka då för tre år sen. Vädret kan vi ju inte göra mycket åt, men det kommer snart, det varma goa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det går knappt en dag utan att jag tänker på det....
   Kram

   Radera
 5. När man går igenom svåra saker så finns de själsliga ärren kvar... Tänker att så fint att du delar med dig till andra. Det sätter perspektiv på de små och stora sakerna i livet. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de fina orden ♥
   Kram

   Radera
 6. Minnen .. Så skönt att du idag mår bra och att du är på väg tillbaka !!!
  Stor energikram till dig ❤️
  Så härliga bilder båda två :) söt i rufsigt hår tycker jag
  Längtar efter sol värme och varma bad ;)
  Kramisar

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...