Alla vi som gillar Maria

torsdag 11 september 2014

Slarvmajor är vi allihopa. Jag med.

Jag är en fena på att glömma min plånbok.
Jag har glömt att jag lagt den på biltak, på diverse fik, i kundvagnar och inte allra minst hemma. 
Vid alla tillfällen jag blivit av med den (minst ett tiotal) har någon ärlig människa hittat den och jag har på så sätt alltid fått tillbaka den utan att en krona saknats. 
På jobbet råkar jag dagligen ut för folk som lämnar kvar kortet i betalterminalen. 
Det händer förvånansvärt ofta att folk tar ut pengar i bankomaten och går därifrån UTAN pengarna. 
Det finns folk som gladeligen betalar sina varor och går sen därifrån utan att ta med sig dem. 
En kund berättade att hon en gång glömt sin dotter i kassan och att personalen fick ropa tillbaka henne. Hallå, du glömde nåt!!! Ditt barn!!!!

För ett tag sen upptäckte jag att jag glömt mina svarta högklackade stövlar nånstans. De kan jag nog titta i månen efter.....
Vad är det märkligaste du har glömt någonstans??

7 kommentarer:

  1. Så märkligt är det kanske inte, men jag använder inte väska. Detta efter att vi för massor av år sen (över 35) hade varit en helg hos min kusin i Karlskrona. När vi kommit några mil på hemväg, kom jag på: Väskan! Vi vände och hämtade den. Stannade hos några kompisar i Kristianstad och åt, innan vi fortsatte till Helsingborg. Väl där ringde Kristianstad-kompisarna. Saknar du din väska?
    Efter det ingen väska...

    SvaraRadera
  2. Ooops, en gång glömde jag att jag hade kört bilen till jobbet och tog i stället bussen hem.. det var bara till att ta bussen tillbaka och hämta bilen ;-)
    Ha en go fredag, Kram J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha!! Låter som en sak jag skulle kunna göra!

      Radera
  3. För att göra en lång historia kort: min valp (sov i valpbur) vid en sjö...polisen kom och vi drog som en avlöning upp i skogen...ringde sen o bölade, urskuldande till polisen...men de hade inte tagit med henne. Hon sov fortfarande när vi kom och hämtade henne.
    Tack och lov är det nog preskriberat nu, men jag glömmer det aldrig!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Glömde att skriva att vi tjuvfiskade kräftor....

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...