Alla vi som gillar Maria

fredag 1 augusti 2014

Ännu en anledning till att skaffa eget!!

Ni som har hängt med ett tag vet ju att vi skaffade pool förra året. Eller var det förra igen kanske? Strunt samma,  det hör inte till saken. Största anledningen till att vi skaffade pool hemma är att jag är allergisk mot sand. Jag AVSKYR att komma hem och ha sand överallt. Både i skrymslen och vrår på mig själv men även i skrymslen och vrår på bil och hem.
Nio gånger av tio hamnar vi alltid bredvid nåt pucko som rister sin handduk åt vårt håll. Ibland är puckot något av mina egna familjemedlemmar.  
Det är alltid någon som får sand i solkrämen och smörja sig med sandig solkräm är som bekant inte så himla skönt.
För att inte tala om all sand man käkar för att någon alltid tappar korken till vattenflaskan och använder plastglasen till att bygga sandslott. Nej tacka vet jag att ligga hem och bada i poolen.
Och poolvatten är mycket bättre än havsvatten. Det gör ju inget om man råkar svälja lite.
Havsvatten ska man absolut inte svälja!!!


Ha den allra bästa fredagen ♥

1 kommentar:

  1. Har inget emot sand, så länge jag slipper det på parkettgolvet hemma! Däremot svalde jag ett par klunkar mycket salt vatten i Italien förra veckan. Dessutom kom det in genom näsan. *spy*

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...