Alla vi som gillar Maria

måndag 27 maj 2013

Även om det inte var något gott jag väntade på hade det varit OK att vänta alldeles för länge

Jag nämnde ju för ett tag sen att det kändes som om jag skulle bli förkyld men att jag inte hade tid med att bli sjuk just då.
Då menade jag ju inte att förkylningen skulle vänta tills jag hade tid men det gjorde den ändå.
Så nu ligger jag här, febrig, ont i halsen och med hostan från hell och tycker oerhört synd om mig själv.
Och eftersom det är måndag passar jag på att dissa att vara sjuk. Jag kan tycka att jag har haft sjukdagar så att det räcker för en hel livstid. Men samtidigt är jag ju såklart glad att det inte är något värre än en stackars förkylning som gör mig sängbunden i några dagar.

Jag vill hissa glass. Glass är bra. Hur mätt man än är finns det alltid plats för lite glass. Och hur ont i halsen man än har slinker alltid lite glass ner. Det tar jag fasta på idag, jag har redan ätit glass till frukost och som det ser ut nu står det glass även på lunchmenyn.

För övrigt hade jag en fantastisk kväll med ett helt gäng av mina kollegor i lördags kväll. Barnen och sambon fick snällt lämna huset på eftermiddagen och strax därefter fylldes vårt hus med några av de bästa personer jag vet. Ni som är vän med mig på Facebook och/eller Instagram fick se både bilder och videos på vad som var en av de bästa kvällarna på mycket mycket länge. Ni som inte är vän med mig på Facebook eller följer mig på Instagram får skylla er själva!
Fast om ni ber riktigt snällt kan det hända att jag orkar lägga in lite bilder även här under dagen!


1 kommentar:

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...