Alla vi som gillar Maria

söndag 22 juli 2012

Off limit

Jag och barnen ligger och solar. Alice smörjer in mig med solkräm och kan inte motstå frestelsen att peta mig i naveln. Det är det äckligaste jag vet. Typ.

Har du något område på din kropp som är off limit för beröring?

5 kommentarer:

 1. Halsen är min svaga punkt, det är så illa att jag får panikkänslor när någon är för närgången på halsen. Extra jobbigt när någon av barnen vill bli burna på ryggen " möllesäck" som pappa alltid sa. För dem är det naturligt att ta mig om halsen men de har fått lära sig att hålla mig på axlarna istället

  SvaraRadera
 2. Ja nu när du säger det... jag har t.o.m. svårt att peta mig själv i naveln ;)
  Så det är hos er solen är. Här har det varit grått idag och just nu regnar det.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nä inte direkt. I alla fall inte av familjemedlemmar..
  Fast jag har ett knä med massa skruvar i och det gillar jag inte när någon kommer åt.Det är instabilt. Ett av barnen lyckades få min knäskål i det skruvade benet att hoppa ur led när hon försökte kravla upp i mitt knä. Det gjorde ont. Å bara för att jag är rädd om det knät så lyckas ofta någon av ungarna lägga sina ben över just det knät när det är soffmys eller nattningsmys..

  SvaraRadera
 4. Naveln vill jag nog också ha för mig själv, det är INTE mysigt om ngn petar där!

  Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...