Alla vi som gillar Maria

måndag 23 juli 2012

Maria hissar och dissar.

Idag vill jag dissa flugor. Jag avskyr flugor. Tillochmed mer än fästingar. Jag avskyr deras surrande i mina öron när jag är ute på promenad. Jag avskyr hur de alltid lyckas sätta sig på precis samma plats på mitt bara ben gång på gång på gång. Jag AVSKYR när de på något märkligt sätt alltid lyckas ta sig in i vårt sovrum när vi går och lägger oss. Jag har tagit in en flugsmäll som jag lagt på mitt sängbord. Nu kommer det inte att komma några flugor till vårt sovrum. Jo när jag tagit bort flugsmällen.


Jag vill hissa den svenska sjukvården.Etthundrasextio kronor vill läkarna i Lund ha för att de räddade mitt liv.

Sverige är fantastiskt!!

Och idag skiner solen!

7 kommentarer:

 1. Kul att höra lite positivt om den svenska sjukvården också.
  Själv har jag en far som är i vårdkarusellen och näe... har svårt för att "hissa" den tyvärr...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med dig! Det är när man är riktigt sjuk/dålig som man fattar hur bra vi har det. Att vissa läkare på vårdcentraler mm kanske verkar ointresserade mm av en förkylning eller annan lättare krämpa kan jag ha viss förståelse för, de ser ju såå mycket livsavgörande sjukdomar. Tyvärr kanske äldre ibland också kan uppleva (se ovan) att vården inte alltid fungerar, men sammantaget finns utrymme för förbättringar så klart men vi har det ändå jättebra!//M

  SvaraRadera
 3. Sjukvården är viktig! Bra diss också fastän jag ogillar fästingar mer :) Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt att höra någon som hissar svenska sjukvården - det händer ju inte så ofta! Sedan vill jag protestera lite, fästingar är värre!!!

  SvaraRadera
 5. Nä fästingar är fan ta mig värre! De borrar in hela sitt bacillförsedda huvud på olämpliga ställen på kroppen! *ryser*

  SvaraRadera
 6. Flugor och fästingar spelar inte i samma division. Och ngn stans där emellan finns myggen. Kram

  SvaraRadera
 7. Fästingar är sämsta tänkbara, och svenska sjukvården bästa tänkbara som räddade ditt liv!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...