Alla vi som gillar Maria

torsdag 12 juli 2012

Idag betalar jag priset

för en härlig dag med väninnorna igår.

Efter tisdagens trista besked om att jag måste genomgå en operation till valde jag att stoppa  huvudet i sanden igår och följa med tre väninnor till Gekås, Ullared.

Vi hade en underbar dag med mycket skratt och prat. Jag köpte ett nytt pussel och lite andra pysselsaker som jag kan roa mig med den närmaste månaden i väntan på operation. Lite småplock och ett gäng toppar trillade tydligen oxå ner i vagnen.

Något som trillade ut ur vagnen eller närmare bestämt ur min jacka som låg i vagnen var mina nycklar. Turligt nog var det inte min lilla skitbil som tog oss till Ullared så förlusten upptäcktes inte förrän jag skulle ta mig hemåt från min väninna.

Jag ringde till Gekås det första jag gjorde i dag när jag vaknade och det var någon vänlig och ärlig själ som hittat och lämnat in mina nycklar. Weiiiiii - vad glad jag blev!

Det får bli lite mentala hjulningar - några riktiga orkar jag inte med idag. Idag blir det nog sängen hela dagen - hjärtat är lite i olag efter gårdagens övningar. Men det var det värt!!

8 kommentarer:

 1. Ibland kan man stå ut med att må lite kass om man vet varför man mår så och man har gjort något roligt! Skönt att nycklarna kom tillbak!
  Vila och var rädd om dig ♥

  SvaraRadera
 2. Skönt att det känns som det var värt det trots allt. Man måste få ha lite kul ibland.

  SvaraRadera
 3. Skönt att nycklarna kom till rätta. Vad trist att du får lida idag för att du hade skoj igår...
  Pussel är en trevlig sysselsättning.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Mitt i allt elände måste man nog ha lite kul om man ska orka. Vad härligt att du fick tillbaka nycklarna. kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Elände! Jag tror i alla fall att lite kul till trots av tråkiga besked ändå är en bra medicin. För själen.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Pussel är bra. Även för oss som bara är rent av lata. Kram

  SvaraRadera
 7. Men gud vilken tur att någon lämnat in nycklarna!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...