Alla vi som gillar Maria

lördag 28 juli 2012

All good things must come to an end.....

Eller hur är det sången går?

De två senaste dagarna har vi haft strålande sol och jag har mått TOPPEN!!

Så när jag vaknade med flimmer idag blev jag inte ett dugg förvånad över att se ösregnet falla utanför fönstret. Men det var roligt så länge det varade.......

MEN något annat roligt är att jag startade en grupp på Facebook i torsdags som redan har nästan 100 medlemmar! Gruppen heter "Du vet att du är född på 70-talet om...." och det är jätteroligt att läsa om vad som hänger sig kvar i våra minnen. Så är du född på 70-talet - gå in och leta upp gruppen och gå med vetja!! Jag förmodar att den går att söka på annars får ni gå via mig. Min profillänk ligger här ute till höger!!

Nu ska jag göra kolapaj till eftermiddagens fikagäster!

Ha det bäst!!

7 kommentarer:

 1. Åh vilken rolig grupp! Jag var med i en "Du vet att du är född på 80-talet om.." förut och det var också rätt kul att läsa om allt faktiskt. :)
  Hoppas att du mår bättre snart och att det slutar regna!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas du mår bättre snart men jag förstår att du blir påverkad av vädret. Man behöver inte vara sjuk för att känna att kroppen inte är lika pigg när det är regnigt.

  Ska se om jag hittar dig på Fejan! Ha de fint!

  SvaraRadera
 3. Tyvärr inte mitt årtionde. Kram

  SvaraRadera
 4. Kul att det tagit fart! Kram

  SvaraRadera
 5. Tänkte precis fråga hur du mådde. Jag hoppas du känner dig bättre nu!
  Jag är född på 70-talet! Får kanske kolla in länken!
  stor kram

  SvaraRadera
 6. Det verkar som om de där "du vet att du är...om du...-sidorna" har fått ett enormt uppsving och de är verkligen roliga. Det är så kul att, precis som du säger, läsa och minnas. Just din sida platsar jag väl tyvärr inte på, men den kan i och för sig vara kul ändå! Hoppas det eländiga hoppandet har släppt på dig, så att du känner dig bättre!

  SvaraRadera
 7. Tråkigt med bakslag eller rättare sagt extraslag på pumpen. Hoppas det rätar till sig för dig. Jag är för gammal för din 70talsgrupp men är med i en liknande som har med min ort att göra o minnen därifrån. Nostalgi i högform :)

  Har fortfarande svårt att komma in på din blogg men kämpar envist på för att kunna följa den.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...